szombat, január 19, 2008

nincs mit hozzá szólni, bazi nagy szél volt...

szóval leesett az ajkam

Csak úgy olvasgattam meg zeneileg művelődtem itt a Bloggokban, hát ugye nem vagyok valami mai fickó, hát azért van mit bepótolni, és bizony nem szidni akarom, csak kijön belőlem, remélem már örökre el vitte a Devil a múlt századi zsarnok barmokat, mert itt ez a blog vagy mi is az anyám tyúkja ez, csak tanulgatom, de kibaszi jó dolognak tartom. Eszembe jutott mennyi kis apró gondolatot firkáltam le én annak idején, különböző papír cetlicskékre, sztán hol vannak ? Ja elfújta a szél, pedig némelyik nagyon is kellene, mert ugye volt egy - két jó dolog ott közöttük. Ezen már nem fogok rágódni, az élet megy tovább, ÉN MEG JÖVÖK SZEMBE....
Tehát itt van az alkalom és a lehetőség mindent behozni, ha lehet meg is örökíteni. S ha netán valakit sértene az az Ő bája, mert én sem rugdosom senki hátsó fertályát, így ha valami un tetszik lapozzon melegebb vidékekre.
Szóval Bloggok, hú pedig alig lapozgattam beléjük és mégis micsoda csoda, ennyi minden s annyi minden fantörpikus, hol - kacagtam oly annyira, hol - meg még a könnyeim is potyogtak, hol - meg mondtam a magamét!!! Sztán mi van, senki sem hallotta, pedig nem ártott volna !!! Ja de az már egy másik téma, úgy sincs bőrike a pofikájukon. Úgy érzem mintha csak a plébános úrnak mondanám a magamét, és lám ad egy megkönnyebbülést, mert bizony kinek lehetne így ilyeneket mondani, mert ebben a nagy rohanásban bizony nem sokan kíváncsiak a másikra.Nem a magány tör ki belőlem ahhoz hozzá lehet szokni. Ez is olyan mint az a Hofi vicc: kérdezi a hajós kapitány a gépházat: Mennyi ? a gépház válaszol: Harminc ! a kapitány: Mi harminc ? a gépház: Mi mennyi ?
Ja igen és a zene, bizony valahogy kidőltem a sorból, no de nem adom fel, lessz még alkalom ezt bepótolni, habár ez is megváltozott, de aki keres az talál is.

a múlt és a jelen bátor vitéze...


ha ez egyszer beindul...

amikor a kőfej is vörösre sírta a szemét...

Még ilyet se láttam, igen csak elcsodálkoztam amikor egész közelről megláttam, majd 12-éven keresztül hetente 3-4 -szer elmentem úgy 25-méterre mellette és sosem vettem észre ezt a fejet, mily jó, hogy el kapott a pipilni kell már.
Kár hogy megszüntették a padokat a környékén, hát igen így nem tudnak a suliból hová lógni a nebulók cigire a nagyszünetben. Volt ott egy szép játszótér is amit amerikai, angol, finn és más világtájakból érkezett fiatalok építettek fel. Hiába az igazgató - úrnak nagyobb volt a szava meg a befolyása, azt is le kellett bontani, de hogy 50 méterre onnan ott egy dühöngő, kerthelyiséggel ezt sztán végképpen nem értem !!!

csak ülök és legeltetem a kukucst...

Na megjöttem a kellemesnek nem nevezhető bevásárlásból, azért mert végre elolvadt a hó, mondom fasza nem kell korizni a járdán, ha már járda nem igaz, csak a balhé ott volt, hogy a rend kedvéért szakadt az ég csatornája, ja még ez is kibírható, mert föllibben tettem a Rumcajs kalapom a kobakra, hogy a sikkes frizőröm mégse váljon széna kazallá, ha meg szárad, de a francia 4-es be habár +5 fok meleg van, hát akkor miért kell, meg lehet pont most cső törés a járda kellős közepén, legalább szóltak volna, hogy, ha a kenud még nincs kiglancolva akkor legalább a gumi macit fújjam föl, hogy át lehessen szárazon menni, de hát ha ázni kell, akkor az legyen minden oldalról, hát nem igaz, így igazságos, mint Mátyás a király.

az indulás

ez az első lépés vagy a nagy pofára esés :-))), na jó csak vicceltem, de valahogy beleké, vagy ka-ká, izé no jönni....