vasárnap, január 27, 2008

hát nem ver ki a dili

/kattints a fő címre / hát nem valami írogatós kedvemben vagyok, mert valami nyavalya kerülget, na még ilyen sem történt meg velem, csak úgy ukmukfukk berekedtem, de hogy mitől azt bíz, még ha a fejem tetejére is fogok pattanni és ketyegni mint a digitális karóra akkor sem jövök reá.De ez nem nagyon izgat.
Ma ismét jókat olvasgattam bizonyos oldalakon, hm van mit át nézni, megvizsgálni, bepótolni, mert hát a föld golyó lassan tovább köröz saját tengelye körül, mi meg vele lépést tartunk, ki így ki meg amúgy, csak az idő repül sokkal nagyobb iramban, mint ildomos volna. De hát ez egy modern,meg rohanó világ sok információs zűrzavarban össze sűrítve hegyeken, völgyeken, réteken, vizeken keresztül át. Van bizony min töprengeni,rágódni a fene sem tud igazából mindenen el igazodni, mert hát a látó szögek/némely egyén fejében 100-as szögek/másképpen vagyon /nem/jól beágyazgatva. Erről World famous a World. Sok türelemre van szükség, mert bizony néha a bicska igen csak viszket a far zsebben és ha ki is nyílik csak a balhék gyülekezete jön elő, sajnos meg számolhatatlan számban. Van rá példa elég, sajnos, pedig már ide s tova 2008-t írunk, hivatalosan /nem hivatalosan meg a sok - sok ezrediket tengetjük/ ideje volna már végre úgy ész szerűen és nem az orrunk után kullogva, fejetlenül menni és cselekedni.
De a balhé alapja, lényegében innen kezdődik, mert ugye a World gömbölyű vagy lehet hogy ellipszis alak fele képen mutatja magát és mi emberiség meg, ugye, hol ? hát a kör közepén, vagyis belül a mélybe vagyunk be süllyesztve, gyarlóságoktól és egyéb különböző apró dolgokból összetevődött kicsinységek közepette, tengetjük azt amit mi valójában is életnek hívunk.
Bizony némileg érthetetlen egy dolog ez !!!